За нас

Занимаваме се с комплексна туристическа анимация от 1997 г. С развитието на бранша насочихме усилията си в разширяване на гамата от предлагани услуги и освен със стандартната си заетост започнахме да се занимаваме  и с организиране на тийм билдинг програми за колективи от 50 до 500 и над 500 души, както и индивидуални празници, частни партита, детски рожденни дни и други събития.

През 2007 г. регистрирахме „ЕКШЪН ПАРК“ ЕООД. Дружеството реципира най-функционалните практики, наложили се във времето и продължи да се развива в синхрон с най-новите световни тенденции в области като спорт, туризъм,  развлечения и свободно време.

Периодично и тенденциозно дружеството организира, самостоятелно и в партньорство с други юридически лица, дружества с нестопанска цел и спортни клубове, различни инициативи. Иновативните подходи, с които си служим ни дават възможност да реализираме уникални продукти и пакетни програми, които не се предлагат на местния и световен пазар, изцяло насочени към удоволетворяване на потребностите  и интересите на участниците в тях.